Pünkösd ünnepe előtt, szombaton a Csongrád-Csanád vármegyei Nagytőkén jártunk s az ott élő mintegy 200 családot szólítottuk meg. Az EMO traktátusok átadásán túl mindenkit meghívtunk a református imaházba, pünkösdi istentiszteletre, illetve a Szentes-Felsőpárti anyagyülekezet pünkösd hétfői családi délutánjára. Örömünkre maradt még időnk-erőnk arra, hogy Szentes város egyik közeli külterületét, Magyartést is bejárjuk. A munkák során szép és barátságos hangulatú településekkel ismerkedhettünk meg. Hálásak vagyunk Urunk ajándékáért, hiszen két esős, borús nap között egy napsugaras szombattal ajándékozott meg mindnyájunkat.

Imádkozzunk az itt élő emberekért, a gyülekezetért és a lelkipásztor szolgálatáért!

Tekintsék meg a felvételeinket!

Fotók: Kecskeméti Ildikó, Kecse Mónika


mindenért hálát adjatok..,” (1 Thessz 5,18)

Ilyen is ritkán adódik!! A Fejér vármegyei Seregélyesen a Református Gyülekezet presbitereinek döntő többsége, és jónéhány gyülekezeti tag is részt vett az otthonok felkeresésében. Miután olyan külterületére is elmentünk a falunak, ahol minden utcának ugyanaz volt a neve, egy idő után csak a helyiek tudták, hogy egyáltalán merre járunk…
Különösen hálásak vagyunk Urunknak, hogy a felkeresett idősotthonban is örömmel fogadtak minket. Kajos Istvánné Ildikó alpolgármester asszony sorai Seregélyesről:

” Nagyon szépen szeretnénk megköszönni az EMO munkatársainak azt a precíz munkát, odaadást, amit nálunk Seregélyesen végeztek. Sokat tanulhattunk tőlük hogyan kell ISTEN igéjét, szeretetét közvetíteni olyan szétszórt település részeken, ahol az otthon és a lélek is nagyon távol van. Hívni evangelizációra olyan embereket, akik bizalom vesztett, óvatos, félénk emberek Mégis nyíltak a kapuk és reményeink szerint a szívek is: egy fiatal házaspár 2 gyermeket is kereszteltetni szeretne, az Idősek Otthonában pedig Isten igéjének rendszeres hirdetésére kérték fel lelkipásztorunkat.
Isten áldását kérem minden munkájukra életükre. Szeretettel írom e pár sort minden egyes munkatársnak a seregélyesi lakosok nevében.”

➢ Adjunk hálát a Seregélyesi Gyülekezet szolgáló lelkületéért, a sok-sok megismert új Testvérért! Áldja és őrizze meg Urunk őket a jövőben is!

Tekintsék meg a képgalériánkat !

Fotók: Csipes Piroska, Horváth Gyöngyi, Szabó Zoltán, Szűcs Gábor

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik az elmúlt években alapítványunk számára felajánlották személyi jövedelemadójuk 1 százalékát. A támogatásra lehetőségük lesz ebben az évben is. Köszönjük, ha most is gondolnak ránk.
Legegyszerűbben és leggyorsabban a NAV online felületén lehet rendelkezni, és honlapunkon, a letölthető, kinyomtatható rendelkező nyilatkozat segítségével. További részletek.
A rendelkező nyilatkozat mintája itt érhető el.

Fotó: illusztráció

Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam.”  (Jn 14,6)

Április legmelegebb napjaiban Pestszentlőrinc-Erzsébet-Bélatelep Református Gyülekezetében hívogattunk Pocsai Sándor evangelizációjára. A főváros egy nehéz terep, most sem volt ez másképp.
Nagy segítség volt a velünk tartó lelkipásztor, Bartha Attila ismertsége, elfogadottsága.

➢ Imádkozzunk a budapesti gyülekezetekért!
Adjon Isten bölcsességet, utat a gyülekezetek tagjainak, lelkészeinek a teljesen elvilágiasodott, torzult gondolkodású emberek felé!

Tekintsék meg a képgalériánkat:

Fotó: Kiss Kinga, Szabó Zoltán, Szűcs Gábor

Május 2-án Dombóváron jártak munkatársaink, hogy a helyi református gyülekezet híveit és Sipos Előd Zoltán lelkipásztort keressék fel.
A találkozón a Tolna vármegyei városba tervezett jövőbeni EMO akcióról, annak részleteiről és időpontjáról egyeztettek.
Munkatársaink beszélgettek a helyi munkatársakkal és gyakorlati példákat említve válaszoltak az EMO szolgálatával kapcsolatos kérdésekre.

Kérjük, imádkozzanak a Dombóvárra tervezett akciónkért!

Fotó: Szabó Zoltán

Page 1 of 131 2 3 13