Hálát adhatunk Istennek, hogy önkénteseinkkel, munkatársainkkal május 12-14 és 19-21-i hétvégéken be tudtuk fejezni a sárospataki szolgálatunkat. Gondolatébresztő írásokkal, evangéliumi traktátusokkal kerestük fel a város otthonait és hívogattunk a május 22-vel kezdődő evangelizációs hétre. Még a hercegkúti otthonokat is meg tudtuk látogatni.
Hálásak vagyunk Istennek, hogy a munkákat 9 fő Kárpátaljáról érkezett testvérünk is segítette. Tapasztaltuk, hogy sok jó beszélgetést készített elő Urunk és többen is ígérték, elmennek az evangelizációs alkalmakra.
A vendégadó sárospataki gyülekezet a lelki táplálékról is gondoskodott a számunkra: május 13-án Fodor Ferenc lelkipásztor, 20-án pedig Molnár Zsolt segédlelkész áhítatát hallhattuk munkatársainkkal a városi bejárások megkezdése előtt.
Hálásak vagyunk, mert az evangelizációt olyan érdeklődés fogadta, hogy a gyülekezeti terem helyett a templomba kellett áthelyezni az alkalmakat. Öröm volt látni azokat az új érdeklődőket is, akiket a két hétvégén szólíthattunk meg és hívtunk a rendezvényre.


Dr. Fodor Ferenc lelkipásztor önkénteseinknek és munkatársainknak tartott áhítatát  videócsatornánkon hallgathatják
🎧:

https://www.youtube.com/watch?v=HZasX-V6-vU

 

Fotók: Szabó Zoltán, Szűcs Gábor