mindenért hálát adjatok..,” (1 Thessz 5,18)

Ilyen is ritkán adódik!! A Fejér vármegyei Seregélyesen a Református Gyülekezet presbitereinek döntő többsége, és jónéhány gyülekezeti tag is részt vett az otthonok felkeresésében. Miután olyan külterületére is elmentünk a falunak, ahol minden utcának ugyanaz volt a neve, egy idő után csak a helyiek tudták, hogy egyáltalán merre járunk…
Különösen hálásak vagyunk Urunknak, hogy a felkeresett idősotthonban is örömmel fogadtak minket. Kajos Istvánné Ildikó alpolgármester asszony sorai Seregélyesről:

” Nagyon szépen szeretnénk megköszönni az EMO munkatársainak azt a precíz munkát, odaadást, amit nálunk Seregélyesen végeztek. Sokat tanulhattunk tőlük hogyan kell ISTEN igéjét, szeretetét közvetíteni olyan szétszórt település részeken, ahol az otthon és a lélek is nagyon távol van. Hívni evangelizációra olyan embereket, akik bizalom vesztett, óvatos, félénk emberek Mégis nyíltak a kapuk és reményeink szerint a szívek is: egy fiatal házaspár 2 gyermeket is kereszteltetni szeretne, az Idősek Otthonában pedig Isten igéjének rendszeres hirdetésére kérték fel lelkipásztorunkat.
Isten áldását kérem minden munkájukra életükre. Szeretettel írom e pár sort minden egyes munkatársnak a seregélyesi lakosok nevében.”

➢ Adjunk hálát a Seregélyesi Gyülekezet szolgáló lelkületéért, a sok-sok megismert új Testvérért! Áldja és őrizze meg Urunk őket a jövőben is!

Tekintsék meg a képgalériánkat !

Fotók: Csipes Piroska, Horváth Gyöngyi, Szabó Zoltán, Szűcs Gábor