Köszöntő

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm alapítványunk megújult honlapján. Ezeken az oldalakon szeretnénk bemutatni a munkánkat, s egyben friss hírekkel is szolgálni azoknak, akik figyelemmel kísérik tevékenységünket.

Az a célunk, hogy az oldalainkat böngészők is, és mindazok, akikkel kapcsolatba kerülünk, közelebb kerülhessenek az élő Istenhez, aki Jézus Krisztusban kijelentette magát, s Őrajta keresztül lehetővé tette, hogy gyermekeivé legyünk.

Ha bármilyen kérdése van az olvasottakkal kapcsolatban, keressen bennünket nyugodtan!

Az Úr Jézus áldja meg minden kedves látogatónkat!

Szeretettel, tisztelettel:

Sztanó Péter (titkár)

Kik vagyunk?

Két ember járja végig az utcát, s becsöngetnek mindenhova. Kis írásokat adnak azoknak, akik ezt elfogadják tőlük. Néhol meg is állnak egy kis időre beszélgetni. Mások több-kevesebb bizalmatlansággal fogadják a látogatást. A legtöbben ügynököknek vagy valamilyen újfajta vallás aktivistáinak gondolják a látogatókat.

Pedig ezúttal egy már 25 éve működő keresztyén szervezet az Evangéliumot Minden Otthonba két munkatársa kereste fel őket.

Talán a Kedves Olvasó sem hallott még erről a keresztyén misszióról. Ez az internet-oldal szeretné munkánkat bemutatni azok számára, akik még nem ismerik.

Terveink

Folytatjuk munkánkat október hónapban is

Október 13-14-én (péntek-szombat): Debrecenben a Homokkert városrészben keressük fel az otthonokat.

Október 24-25-én (kedd-szerda): Tiszaszalka és Lónya települések kb. 700 otthonát járjuk be.

(Változás!)  Október 27-28-án (péntek-szombat): Budapest Rákoskert postaládás EMO-akció, kb. 3 ezer otthon felkeresésével.

Kérjük, imádkozzanak az alkalmakért.

Fotónkon: a Debrecen-Homokkerti Református Gyülekezet temploma

Forrás: Faceboook